Kookworkshop koude gerechten

Koude gerechten: gezond en smakelijk als hoofd- of  bijgerecht. Amuses en voorgerechten, slaatjes en pasta's  kunnen even goed verrassen. Tijdens deze culinaire  workshop steek je zelf de handen uit de mouwen.  Samen met andere deelnemers maak je een variatie van  koude gerechten aangepast aan het seizoen.  De proevertjes zijn inbegrepen. Breng ...

Wanneer

  • 03 juni 2025
    van 13.00 tot 16.00 uur
  • 03 juni 2025
    van 19.00 tot 22.00 uur

Prijs

24,00 euro (Met Ferm-kaart - 17,00 euro)

Waar

Parochiezaal Baal
Betekomstraat 3 3128 Baal

Contact

website
https://www.fermbaal.be

Info

Koude gerechten: gezond en smakelijk als hoofd- of 


bijgerecht. Amuses en voorgerechten, slaatjes en pasta's 


kunnen even goed verrassen. Tijdens deze culinaire 


workshop steek je zelf de handen uit de mouwen. 


Samen met andere deelnemers maak je een variatie van 


koude gerechten aangepast aan het seizoen. 


De proevertjes zijn inbegrepen. Breng een aardappelmesje


en een snijplank mee, misschien een schort?


Maximaal 16 deelnemers per sessie. Inschrijven tot 27 mei of tot volzet.

Categorie

Deel deze pagina

Alle activiteiten