Kookworkshop koude gerechten
Koude gerechten: gezond en smakelijk als hoofd- of
bijgerecht. Amuses en voorgerechten, slaatjes en pasta's
kunnen even goed verrassen. Tijdens deze culinaire
workshop steek je zelf de handen uit de mouwen.
Samen met andere deelnemers maak je een variatie van
koude gerechten aangepast aan het seizoen.
De proevertjes zijn inbegrepen. Breng ...
Wanneer
-
03 juni 2025van 13.00 tot 16.00 uur
-
03 juni 2025van 19.00 tot 22.00 uur
Prijs
24,00 euro (Met Ferm-kaart - 17,00 euro)Waar
Parochiezaal Baal
Betekomstraat 3 3128 Baal
Contact
- website
- https://www.fermbaal.be
Info
Koude gerechten: gezond en smakelijk als hoofd- of
bijgerecht. Amuses en voorgerechten, slaatjes en pasta's
kunnen even goed verrassen. Tijdens deze culinaire
workshop steek je zelf de handen uit de mouwen.
Samen met andere deelnemers maak je een variatie van
koude gerechten aangepast aan het seizoen.
De proevertjes zijn inbegrepen. Breng een aardappelmesje
en een snijplank mee, misschien een schort?
Maximaal 16 deelnemers per sessie. Inschrijven tot 27 mei of tot volzet.