Nieuwbouwproject sociale huurappartementen

Woonmaatschappij KANVAZ plant de bouw van 43 sociale huurappartementen met infrastructuurwerken aan de Grootlosestraat in Tremelo. Op maandag 4 november wordt een toelichting gegeven met meer uitleg over huren en inschrijvingsvoorwaarden.

Woonmaatschappij KANVAZ staat in voor het sociaal wonen in 18 gemeenten in de regio tussen Aarschot, Diest en Tienen. KANVAZ plant de bouw van 43 sociale huurappartementen met infrastructuurwerken aan de Grootlosestraat in Tremelo. Dit project kadert binnen het bindend sociaal objectief van Wonen in Vlaanderen, met als opdracht voor de gemeente om tegen 2025 een aantal bijkomende sociale huurwoningen te realiseren.

Het project takt af van de Grootlosestraat, tussen huisnummer 40 en 38F.  De nieuwbouwwoningen in dit project zijn verdeeld over drie bouwblokken met elk een eigen ondergrondse parkeervoorziening. De bouwblokken hebben twee volwaardige bouwlagen en een beperkte derde verdieping. Tussen de bouwblokken wordt er nieuwe wegenis en gemeenschappelijk groen voorzien, met aandacht voor de zwakke weggebruiker.

Op maandag 4 november om 19.30 uur vindt een infovergadering plaats in zaal Lindebloesem. Hier wordt een korte toelichting van het project gegeven, samen met meer uitleg over huren en inschrijvingsvoorwaarden. Nadien wordt er ruimte gemaakt voor vragen. Iedereen is welkom.

Dit artikel werd gepubliceerd op 18 oktober 2024
Nieuwsoverzicht

Deel deze pagina

  • Nieuwbouwproject KANVAZ

Openingsuren en contact

Omgeving

adres
Veldonkstraat 13120 Tremelo
tel.
016 52 54 20 (elke werkdag van 9u tot 12u)
fax
016 52 09 90
e-mail


De dienst Omgeving is elke werkdag, behalve woensdag, telefonisch bereikbaar van 9 tot 12 uur. Stel jouw vraag bij voorkeur via e-mail aan omgeving@tremelo.be